In Stock

Sustanon – Purity Pharmaceuticals

 41,00

inhoud: 10 ml a 250 mg per ml
werkzame stof: Testosteron Propionaat, Testosteron Phenylpropionaat, Testosteron Isocapronaat en Testosteron Decanoaat.
merk: Purity Pharmaceuticals

Categorieën: , ,

Beschrijving

Sustanon van Purity Pharmaceuticals is een populaire mix van vier verschillende esters van testosteron, waaronder Testosteron Propionaat, Testosteron Phenylpropionaat, Testosteron Isocapronaat en Testosteron Decanoaat. Het doel van deze mix is om een consistente afgifte van testosteron te bieden gedurende de actieve levensduur van het medicijn. Sustanon 250 wordt vaak gebruikt door atleten en bodybuilders om spiermassa en kracht te vergroten, maar kan ook gepaard gaan met oestrogeengerelateerde bijwerkingen zoals onderdrukking van natuurlijke testosteronniveaus, agressie en andere androgene effecten. Aangezien het identiek is aan het testosteron dat natuurlijk door het lichaam wordt geproduceerd, speelt het een belangrijke rol in de seksuele en fysieke gezondheid, evenals het algehele welzijn.

Om de spiermassa en kracht te vergroten, is het raadzaam om Sustanon van Purity Pharmaceuticals te combineren met injecteerbare steroïden zoals Deca Durabolin, NPP of Trenbolone. Voor diegenen die extreme resultaten willen behalen, worden een combinatie van injecteerbare en orale steroïden zoals Dianabol, Anadrol en Winstrol aanbevolen.

Voor optimale resultaten kan een oestrogeenblokker of aromataseremmer, zoals Arimidex of Aromasin worden gebruikt. Het is belangrijk om de effecten en mogelijke bijwerkingen van je anabolenkuur te begrijpen.

Sustanon Purity Pharmaceuticals heeft niet al te sterke oestrogeen- en androgene eigenschappen, waardoor het een beter verdraagbare steroide is in dan bepaalde andere. Het is echter belangrijk op te merken dat als de dosis te hoog is, er mogelijke bijwerkingen kunnen optreden. Deze kunnen onder meer haaruitval (dat een genetische aanleg kan zijn), acne-uitbraken, ontwikkeling van borstweefsel bij mannen (gynaecomastie), verhoogde vochtophoping en een verhoogde bloeddruk omvatten.

Gelukkig kunnen veel van deze bijwerkingen worden verminderd met de juiste middelen. Bijvoorbeeld, het nemen van Aromasin die een hoog oestrogeenniveau aanpakt, kan het risico op gynaecomastie en vochtophoping verminderen. Over het algemeen is het duidelijk dat bij elke steroïde er altijd een risico op bijwerkingen bestaat, maar met Sustanon en andere vormen van testosteron kunnen deze risico’s worden beheerd en verminderd door middel van passende middelen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sustanon – Purity Pharmaceuticals” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *