Out of Stock

Primobolan – Purity Pharmaceuticals

 56,00

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Beschrijving

Primobolan, ook bekend als Primobolan Depot of Methenolone Enanthate, is een androgene en anabole steroïde medicatie die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1962. Het werd aanvankelijk voornamelijk gebruikt om spierkatabolisme te voorkomen. Arnold Schwarzenegger staat bekend om zijn liefde voor Primobolan, dat wordt beschouwd als een relatief milde steroïde die veilig is voor zowel mannen als vrouwen. Op het gebied van prestatieverbetering wordt Primobolan niet beschouwd als een bijzonder sterke massa-opbouwende steroïde, maar het heeft wel effecten vergelijkbaar met die van testosteron, zonder de bijbehorende waterretentie. Bovendien is gebleken dat Primobolan het immuunsysteem versterkt, waardoor het een gunstige optie is voor dagelijkse steroïdegebruikers.


Waarmee kan ik Primobolan het beste combineren?
Primobolan Purity Pharmaceuticals staat bekend om zijn vermogen om goed samen te werken met verschillende androgenen, waaronder alle vormen van testosteron, evenals trenbolon. Orale steroïden, zoals Dianabol en Anadrol, zijn ook goede keuzes bij het overwegen van het toevoegen van massa aan je anabolenkuur. Dianabol is vooral goed in het veroorzaken van snelle winsten in omvang en kracht, terwijl Anadrol nog betere resultaten kan bieden. Als alternatief, als u op zoek bent naar een hardere, drogere uitstraling zonder de massa die geassocieerd wordt met deze andere verbindingen, dan kunnen Turinabol of Anavar ideale keuzes zijn. Ook Winstrol is het overwegen waard op dit gebied; het brengt echter wel bepaalde risico’s met zich mee die zorgvuldig moeten worden afgewogen voordat het wordt gebruikt. Primobolan Purity Pharmaceuticals kan alleen worden gebruikt voor zowel bulking- als cutkuren; het is echter het best te gebruiken in combinatie met een verscheidenheid aan andere verbindingen die de effecten ervan versterken en u helpen het gewenste figuur te bereiken.

Voordelen Primobolan:
Meer spierkracht
Verhoogde vetverbranding
Behoud van spiermassa:
Verbeterd spierherstel

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Primobolan?
Primobolan Purity Pharmaceuticals staat bekend om zijn vermogen om spiergroei, kracht en prestaties te ondersteunen, evenals het vergroten van spierdefinitie. Het kan ook leiden tot een snellere hersteltijd tussen trainingen, waardoor atleten harder en langer kunnen trainen. Er zijn echter ernstige bijwerkingen verbonden aan deze anabole steroïde, zoals acne, haaruitval en hoge bloeddruk. Bovendien kan het bij overmatig of in hogere doses dan aanbevolen gebruik leverschade veroorzaken.

Als een injecteerbare steroïde kan Primobolan ook psychologische problemen veroorzaken zoals agressie en stemmingswisselingen als gevolg van de verstoring van het natuurlijke hormonale evenwicht van het lichaam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Primobolan – Purity Pharmaceuticals” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *