In Stock

Boldenone – Purity Pharmaceuticals

 42,00

inhoud: 10 ml a 200 mg per ml
werkzame stof: Boldenone Undecylenate
merk: Purity Pharmaceuticals

Categorieën: , ,

Beschrijving

Boldenone, ook bekend als Equipose, is een anabole steroïde die door de meeste gebruikers goed wordt verdragen en opmerkelijke anabole activiteit biedt op een schone en gelijkmatige manier. Het is een injecteerbare steroïde die aromatiseert met ongeveer 50% minder dan testosteron. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze meer eetlust hebben bij gebruik van Boldenone, terwijl anderen dat niet hebben. Het kan echter nuttig zijn voor mensen die moeite hebben om voldoende calorieën binnen te krijgen. Het is niet zo krachtig als testosteron wat betreft het opbouwen van massa, maar de verminderde oestrogene activiteit kan leiden tot schonere winsten.

Waarmee kan ik Boldenone het beste combineren?
Als het gaat om het combineren van Boldenone Purity Pharmaceuticals met andere anabole steroïden, wordt een aanbevolen anabolenkuur gevormd door een verhouding van 60% testosteron en 40% Boldenone. De testosteronbasis kan bestaan uit Enanthaat, Cypionaat of Propionaat. Deze combinatie is bedoeld om kracht en omvang te verbeteren, en het opnemen van een orale anabole steroïde kan deze resultaten verder verbeteren. Enkele van de meest gebruikte orale anabole steroïden zijn Dianabol, Anadrol, Turinabol en Anavar.

Voor mensen die extreme conditie zoeken voor bodybuildingwedstrijden of fotoshoots, wordt het aanbevolen om Boldenone te combineren met Masteron en/of Trenbolon. Deze combinatie zal resulteren in verbeterde fysieke conditie. Als het doel een cutten is, wordt het toevoegen van Winstrol of Anavar aan het schema aanbevolen. Deze anabolen staan ​​bekend om hun ondersteuning bij het cutten en zullen over het algemeen de resultaten van de anabolenkuur verbeteren.

Wat zijn de voordelen van Boldenone?
Hoge kwaliteit spiermassa: Boldenone speelt als anabole steroïde een cruciale rol bij de groei en ontwikkeling van spierweefsel door de eiwitsynthese en stikstofretentie in de spieren te verbeteren. Deze twee functies zijn cruciale factoren bij het opbouwen van spiermassa, omdat ze de groei en reparatie van spiervezels ondersteunen. Bovendien is aangetoond dat Boldenone de productie van rode bloedcellen verhoogt, wat kan leiden tot een betere oxygenatie van de spieren tijdens lichamelijke activiteit. Deze verbeterde oxygenatie kan trainingssessies verlengen door vermoeidheid te verminderen, waardoor verdere spiergroei wordt bevorderd.

Stimulering van eetlust en kracht: Er wordt aangenomen dat Boldenone het vermogen heeft om zowel honger als kracht te verhogen bij mensen die het gebruiken. Het milde anabole effect kan leiden tot een toename van spiermassa en kracht, wat resulteert in een verbeterde fysieke prestatie. Bovendien is het gebruik van Equipoise in verband gebracht met een verhoogde eetlust, waardoor het een nuttig hulpmiddel is voor mensen die willen aankomen of spiermassa willen opbouwen. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de verhoogde eetlust ook kan leiden tot overmatige gewichtstoename, wat zorgvuldig moet worden gecontroleerd.

Verhoogd spieruithoudingsvermogen: Er wordt aangenomen dat deze anabole steroïde het spieruithoudingsvermogen verbetert door de productie van rode bloedcellen te verhogen, ontstekingsremmende eigenschappen te hebben en anabole eigenschappen te bezitten. Het is een synthetische anabole steroïde die door atleten en bodybuilders wordt gebruikt om hun prestaties te verbeteren.

Verbeterd spierherstel: Boldenone heeft een mild anabool effect, wat leidt tot een toename van spiermassa en de productie van rode bloedcellen. Deze toename van rode bloedcellen resulteert in een betere oxygenatie van de spieren tijdens lichamelijke activiteit, wat bijdraagt ​​aan snellere hersteltijden en een vermindering van spierpijn na het sporten. Mogelijke bijwerkingen Anabole steroïden, waaronder Equipoise, kunnen verschillende voordelen bieden voor mensen die hun spiermassa en kracht willen vergroten. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke bijwerkingen die gepaard kunnen gaan met het gebruik ervan. Voordat u begint met een anabolenkuur van Boldenone of een andere anabole steroïde, wordt aanbevolen om advies in te winnen bij iemand met verstand van zaken.

Wat zijn de bijwerkingen van Boldenone?
Veelvoorkomende bijwerkingen van het gebruik van Boldenone Purity Pharmaceuticals zijn acne, haaruitval, vochtretentie en onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie van het lichaam. Daarnaast kunnen anabole steroïden ook het cholesterolgehalte en de bloeddruk verhogen, wat het risico op hartziekten en beroertes verhoogt. Langdurig gebruik van anabole steroïden kan ook leiden tot leverbeschadiging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boldenone – Purity Pharmaceuticals” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *